Verbind en vier tijdens de Week van de Opvoeding

Doe mee en reserveer je Vlaggenlijn Box

Tijdens de Week van de Opvoeding, van 16 tot 23 mei 2024, vieren we iedereen die kinderen en jongeren helpt

(op)groeien. Dit jaar ligt de focus op verbinding, gesymboliseerd door

vlaggenlijnen die we door heel Vlaanderen willen zien verschijnen.

Doe mee! Maak samen met kinderen, gezinnen, buurtbewoners, organisaties, opvoeders, vrijwilligers,… kleurrijke vlaggenlijnen en hang deze op in je wijk. Organiseer tijdens de Week van de Opvoeding een laagdrempelige, gratis activiteit waarbij iedereen welkom is om een vlaggetje in te kleuren. Samenwerking met andere organisaties in je wijk wordt aangemoedigd om een groter bereik te hebben. Hoe wijs zou het zijn moesten er in alle Gentse wijken vlaggenlijnen opduiken!                              

Wat bieden we? VCOK voorziet per Gentse wijk één box met alle benodigde materialen voor het maken van de vlaggenlijn. Je kunt de box ophalen en terugbrengen bij VCOK (Raas van Gaverestraat 67a, Gent).

Reserveer je box! Vul vóór 18 april het onderstaande formulier in om je box te reserveren. Let op: er is slechts één box per wijk beschikbaar, dus overleg met anderen in je buurt. Bij meerdere aanvragen uit dezelfde wijk, werken we samen om een passende oplossing te vinden.
Heb je nog vragen? Contacteer Ellen Buntinx via ellen@vcok.be of 0483 63 43 85.

De Week van de Opvoeding is een initiatief van VVSG, Gezinsbond en VCOK. De verbindende vlaggenlijnen in Gent is een samenwerking tussen Huis van het Kind Gent en VCOK en past binnen het project Goed Omringd in Gent.