Freelancers

Werk jij als freelancer en zoek je meer informatie? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

Waar worden onze freelancers ingezet: 2 deelwerkingen binnen VCOK

VCOK organiseert zowel activiteiten voor ouders en een ruim publiek van opvoeders, als vormingen voor professionals in de kinderopvang. Daardoor is onze werking opgedeeld in twee deelwerkingen: de deelwerking sociaal-cultureel werk en de deelwerking professionalisering in de kinderopvang. In beide deelwerkingen schakelen we freelancers in. Belangrijk voor jou om te weten is dat elke deelwerking eigen aanspreekpunten heeft.

Bij aanvragen voor de deelwerking sociaal-cultureel werk is Sofie De Schinckel jouw aanspreekpunt. Bij aanvragen voor de deelwerking professionalisering in de kinderopvang is dat Timothy Verhulst.

Aangepaste aannemingsovereenkomst

De aannemingsovereenkomst die Sofie of Timothy per opdracht aan jou bezorgen, hebben we aangepast en overzichtelijker gemaakt. Deze nieuwe overeenkomst zullen we vanaf nu gebruiken.

Evalueren vinden we belangrijk

We vragen jou als freelancer om elke activiteit waaraan je bijgedragen hebt te evalueren via een online evaluatieformulier. Op die manier krijgen jij en VCOK de kans om tijdig werk- en leerpunten aan te geven.Feedback van de deelnemers verzamelen we vanaf nu ook via een online evaluatieformulier. Hiervoor maakten we 2 QR-codes, eentje per deelwerking, die je kan opnemen in je presentatie zodat de deelnemers meteen kunnen evalueren. Je kan ze ook afprinten en doorgeven aan de deelnemers. Uiteraard koppelen we de belangrijkste uitkomsten uit deze evaluatieformulieren aan jou terug.

Tips nodig om met de QR-codes te werken? 
- Open de camera op je gsm.
- Bij sommige Android-toestellen kies je de optie Google Lens.
- Richt je camera op de QR-code.
- Open de link die op je scherm verschijnt.
Lukt dit niet, dan kan je de QR-code ook met een aparte app openen.

Deze tips kan je ook meegeven aan de deelnemers. Lukt het echt niet met de QR-code? Dan kan je de evaluaties ook gewoon via de link openen.

Alles nog eens rustig nalezen?

We verzamelden alle informatie over VCOK en ons freelancebeleid in deze infobrochure voor freelancers. De presentatie die we tijdens het Freelance Feest gaven vind je hier terug.

Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Timothy of Sofie

Warme groet, het VCOK-team