Gratis webinar OuderKracht: Ouders onder hoogspanning, hoe stress in je gezin begrijpen en aanpakken?

Prof. dr. Marie-Anne Vanderhasselt is klinisch psycholoog, professor aan het Ghent Experimental Psychiatry Lab verbonden van de Universiteit Gent, auteur van het boek Ouders onder hoogspanning en mama van drie jonge kinderen.

Het gezinsleven kan naast een unieke ervaring ook een bron zijn van stress. In dit webinar bundelt prof. dr. Marie-Anne Vanderhasselt de inzichten die ze de voorbije vijftien jaar samen met haar team onderzoekers heeft verkregen op het vlak van stress. Hoe het sluipend ons gezinsleven binnendringt, wat er in ons brein gebeurt wanneer het onder spanning staat en waarom het zo belangrijk is om niet alleen te zorgen voor je kinderen en de mensen rondom jou, maar ook, of zelfs in de eerste plaats, voor jezelf. Ze reikt concrete technieken aan hoe je je bewust wordt van je stressniveau en wat je kan doen om in te grijpen.

Gratis deelname. Inschrijven via de link is noodzakelijk.

Dit webinar is een organisatie van OuderKracht, de nieuwe werking voor ouders van het Humanistisch Verbond. VCOK werkte hieraan mee als expert in opvoedingsondersteuning.


Dag en uur

di 18/04/23 | 19u30 -  21u00
INSCHRIJVEN

Plaats

Via internet
op je eigen pc, of tablet

Bijdrage

Gratis

Code

0102
  ONLINE