Focus op baby's*

Bij baby’s gaat er veel tijd naar zorgtaken en slaap. Bij deze, maar ook andere momenten kan je heel wat kansen grijpen en creëren om baby’s te ondersteunen in hun ontwikkeling en interactie.

In deze vorming zoomen we in op pedagogisch werken met baby’s in de kinderopvang. Alle aspecten van het werk komen aan bod. Hoe kan je tijdens de verzorging gericht aandacht geven en het kind ondersteunen in zijn ontwikkeling? Hoe maak je dit moment speels en interactief? Waar hebben baby’s behoefte aan gedurende verschillende momenten van de dag? Wat zijn interessante spelprikkels? Hoe ga je met hen in dialoog en stimuleer je het onderling contact met andere kinderen?

Online vorming via een live Zoomsessie waar VCOK-medewerker en deelnemers zich op een zelfde afgesproken moment voor engageren. De VCOK-medewerker geeft inhoudelijke input, een PowerPoint presentatie ondersteunt en maakt de inhoud zichtbaar voor de deelnemers. Tegelijk behouden we ook bij online-vormingen het interactieve karakter van onze VCOK-vormingen. Deelnemers kunnen vragen stellen en inbreng doen naar aanleiding van vragen, opdrachten en reflectie-oefeningen die de VCOK-medewerker aanbrengt.

 

Prijs op aanvraag.Deze cursus aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in om deze aan te vragen.

Organisatie:
Plaats:
Verantwoordelijke:
Periode:
Telefoon:
E-mail:
Doelpubliek:
Wanneer:
 

Begeleider

Ann-Sophie Dhaenens