Zin in beweging? Maar dan samen met je kind? Breng vier zalige zondagochtenden door bij VCOK in Gent en beweeg op het ritme van je baby tijdens 'Hey baby' of word helemaal zen met je kind tijdens een sessie 'wobbelyoga'.

Kies je workshop

Hey baby - speel- en knuffeltips

Tijdens deze workshop bouw je een vertrouwensrelatie op met je baby aan de hand van spelletjes en bewegingsoefeningen. Alles draait rond samen bewegen, spelen en knuffelen en is gebaseerd op de bewegingspedagogiek van Sherborne. De workshop richt zich op baby's van maximaal 12 maanden en een volwassen begeleider.

Wobbelyoga

Werk samen met je kind aan jullie evenwicht op en rond een wobbelboard. De kinderen ontdekken de mogelijkheden van hun lichaam en oefenen hun spieren, evenwicht en motoriek. En er is ook tijd voor ontspanning. Deze workshop is geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar en een volwassen begeleider.

 

Praktisch

Wanneer?

Zondagvoormiddag 11/11, 25/11, 9/12, 23/12
Kies tussen 2 sessies:

  • 9.30 uur tot 10.30 uur
  • 11.00 uur tot 12.00 uur

Waar?

VCOK, Raas van Gaverestraat 67A, 9000 Gent

Hoeveel betaal je?

1 sessie kost 10 euro per duo (kind + volwassen begeleider).
Kies je meteen voor 4 sessies, dan betaal je 35 euro per duo.

Je krijgt professionele begeleiding tijdens de workshop en we voorzien ook een drankje. Voor de allerkleinsten zorgen we voor een knus hoekje om te verversen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schrijf je in

 (Klik op de afbeelding om in te schrijven)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld (10 euro per duo per sessie OF 35 euro voor de volledige reeks) op het rekeningnummer van VCOK: BE05 0682 3501 6475 met vermelding van de naam van de inschrijver.

 

Tot binnenkort!

 

op zoek naar een vorming?

ontdek hier ons aanbod